Când toți sunt vinovați, numai VOI nu!

De vreo două săptămâni mă furnică teribil degetele de la mâini să scriu ceea ce mă enervează teribil. Până acum m-am abținut, pentru liniștea mea și a celor care mă citesc și mă iau în serios. Azi însă nu mai pot, și trebuie să spun ce am de spus.

1. Școala a început de 2 săptămâni și încă cei de clasa a 5-a și a 8-a, nu au manuale. Nu au nevoie?

2. Prima zi de școală a început cu restricții pentru părinții care ar fi fost foarte fericiți să fie alături de copiii lor. Am înțeles că e în joc siguranța medicală a noastră, dar când în curțile școlilor și în sălile de sport s-au făcut întâlniri electorale cu peste 200 de persoane nu a mai fost nici un pericol? Ați furat momentul unic din viața unui părinte de a-și vedea copilul școlar, sau liceean, și de a fi alături de el doar pentru a aduna „aplaudacii” de partid!?

3. Aveți tupeul să spuneți după ziua de ieri în care am avut un record de infectări, peste 2000, că de vină e începerea școlii? De vină sunt campaniile electorale făcute fără nicio reglementare, față de care ați închis ochii ca să ajungeți la ciolan! Unde au fost polițiștii care înaintează de Paște amendau într-o veselie preoți și credincioși, care vânau bătrâni fără declarație? Unde?

4. „Mergeți la vot! În număr cât mai mare!” A fost îndemnul președintelui. Cum e cu înmormântările de după Înviere? Dacă peste 2 săptămâni vor fi victime în urma scrutinului de duminică, vă asumați vina morală pentru acestea?

5. În care democrație normală, majoritatea este victima minorității? CNCD, a amendat MAI pe motiv că a discriminat pe cei care nu aparțin BOR, când s-a dat voie să se împartă lumina de Paște. Dar creștinii care au stat în case de Înviere nu au fost discriminați de cei care s-au îngrămădit pe plaje și în piscine toată vara, aducând virusul în comunitățile lor? Tind să cred că ați ținut bisericile închise, doar că să vă puteți umple hotelurile și restaurantele o lună mai târziu… Alea aduc bani… Credința nu…

SE PARE CĂ TOȚI SUNTEM DE VINĂ… NUMAI VOI NU!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: